23 Ağustos 2013 Cuma

"Live Feed Africa" Kampanyasına Destek!


    WFP (Dünya Gıda Programı) ve Sami Yusuf'un işbirliği ile başlatılan Live Feed Africa adlı kampanyaya destek projemiz kapsamında, Gümüşhane ili Kelkit ilçesinden bir grup öğrenci ve öğretmenleri, tamamen kendi çabaları ile bir kermes düzenlemiştir. 

   "Bir damla Su, bir lokma Ekmek paylaşmak için, sizde kermesimize gelin. " sloganı ile yola çıkarak, karınca kararınca Afrika'da ki kardeşlerine destek olmak istemişlerdir. Bu bağlamda onların destekçisi olurken, bu büyük yürekleri ve çabalarını kutluyor, böyle bir geleceğe sahip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 
   Teşekkürler çocuklar. :)
 
   A group of students and teachers from both of cities Gumushane and Kelkit completely on their own efforts organized a kermis/charity bazaar to support the campaign "LiveFeed Africa" launched in collaboration of WFP with Sami Yusuf. 

   Having started under the slogan "Come and join our kermis/bazaar,if you also want to share a drop of water and a piece of bread", they aim to support the brothers/sisters in Africa. As their supporters , we are applauding these great hearts and all efforts, and we are pleased to have such a future. 
   Thank You,guys. :)

 Not: Desteklerinden dolayı SY Family'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
         # Kermes Afişi                                                  # Kermes Bileti