23 Ocak 2013 Çarşamba

Minik Eller Üşümesin

minik eller üşümesin diye katılın!

Türkiye'nin birlik ve beraberlik mesajı vereceği bir kampanya daha. O minik eller üşümesin diye sizde destek olun...


         O minik eller üşümesin diye katılın!
Twitter’da #MinikEllerÜşümesin etiketiyle başlayan kampanyaya büyük bir ilgi var. Bu etiket tüm gün boyunca Twitter Türkiye gündeminde en çok konuşulanlar arasında yer aldı.
Bu kampanya sayesinde ihtiyacı olan öğrenciler kışlık yiyecek ve okul araçlarına kavuşacak. Twitter’da başlayan kampanyanın sponsorluğunu LCW ve MNG Kargo yapıyor. MNG Kargo, toplanan yardımları, Ocak ayının ilk haftasında ihtiyacı olan öğrencilere verilmek üzere okullara ücretsiz taşıyacak.
LCW'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
LCW kampanyanın sponsorluğunu üstlenerek bu kampanyayı büyütüyor. Bölgedeki 12 bin çocuğa giyecek yardımı yapan firma böylelikle kampanyanın geniş kitlelere ulaşmasını sağlıyor.
NE KADAR DUYULURSA O KADAR ÇOCUK MUTLU OLACAK
Bu soğuk kış günlerinde o minik el ve ayaklar üşümesin diye başlatılan bu kampanyaya ülkemizin ilgisi yine yoğun oldu. Her fırsatta bir ve beraber olan halkımız bu kampanyada da ellerinden gelen tüm yardımı yapıp o minik elleri üşütmeyecekler. Siz de elenizden geldiği kadar bu kampayayı duyurursanız o kadar çok çocuk bu kışı daha mutlu geçirir.
Kampanya ya katılmak istiyorsanız kargo ücreti ödemeden MNG Kargo şubelerine giderek ‘Minik Eller Üşümesin’ diye belirtmeniz yeterli olacaktır.



ekran-resmi-2013-01-02,-13.41.18.png
ekran-resmi-2013-01-02,-13.41.43.png




















www.internethaber.com - 02.01.2013



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder